IG Arbeid themabijeenkomst 22 november

De Interessegroep Arbeid van de Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN) nodigt je uit voor haar volgende themabijeenkomst op woensdagmiddag 22 november 2023: FYSIEK WERK IN DE PRAKTIJK VAN – SCANIA PRODUCTION ZWOLLE. 

Na de afgelopen twee bijeenkomsten bezig geweest te zijn met onderzoek naar fysiek zwaar werk en methoden van onderzoek in relatie tot fysieke belasting gaan we dit keer op 22 november op bedrijfsbezoek. Tijdens dit bedrijfsbezoek gaan we kijken hoe we de kennis en ervaringen van de afgelopen bijeenkomsten terug kunnen vinden in de praktijk.

Daarvoor zijn we te gast bij Scania Production Zwolle. Op deze productielocatie worden ruim 200 trucks per dag gebouwd aan twee verschillende lijnen. John Copier is als beweginsgwetenschapper/ergonoom vanuit de interne arbodienst bij SCANIA betrokken bij het toepassen van Scania Ergonomic Standard in dit productieproces. We beginnen met een korte kennismaking met Scania gevolgd door een rondleiding met aansluitend een presentatie van John waarin je wordt meegenomen in de manier waarop deze Scania standaard in de praktijk werkt.

Programma

13.30 ‐ 13.45 Ontvangst
13.45 ‐ 15.30 Intro Scania en Rondgang
15.30 – 16.30 Scania Ergonomic Standard, John Copier
16.30 – 17.00 Borrel (0%)

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij: Scania Production Zwolle, Russenweg 5, 8041 AL Zwolle.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Inschrijven kan via: deze link.

Met sportieve groet,

Namens IG Arbeid: Pieter Coenen, John Copier, Liesbeth Groenesteijn en Kiem The,