Verdien gratis symposiumtoegang met je motivatiebrief

Op vrijdag 19 april – over 2,5 week – organiseert de Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN) haar jaarlijkse symposium. Ook studenten zijn daar welkom. Juist, zelfs! Het thema van dit jaar is namelijk ‘De toekomst van de Bewegingswetenschappen’. Dat gaat dus om en over jullie.

Meer informatie over het symposium vind je hier: https://vvbn.org/symposium-vvbn-2024/.

Win gratis toegang

De toegangsprijs voor studenten is vastgesteld op €55. We begrijpen dat dit een flinke hap is uit een studentenbudget. Daarom bieden we jullie nu de kans om een gratis toegangsticket voor het jaarsymposium te winnen!

Meedoen is simpel. Schrijf een motivatiebrief van maximaal 300 woorden waarin je beschrijft:

  • Hoe volgens jou de toekomst van bewegingswetenschappen eruitziet.
  • Waarom je naar het symposium wil komen.
  • Wat het symposium en/of de VvBN kan bijdragen aan jouw carrière als bewegingswetenschapper.

Stuur je brief uiterlijk 12 april aanstaande als PDF op naar penningmeester@vvbn.org. Winnaars krijgen op 14 april bericht. Zij ontvangen dan een vouchercode waarmee ze zich kosteloos kunnen inschrijven voor het symposium.

Kleine lettertjes

We verwachten als tegenprestatie dat je je tegelijkertijd met het symposium ook inschrijft als lid van de VvBN. Dat kost je verder niks, want als student ben je het eerste jaar sowieso gratis lid. Als je daarna lid blijft, betaal je een gereduceerd tarief. Zo kunnen we je op de hoogte houden van toekomstige activiteiten.

Geen zin om een motivatiebrief te schrijven en is ‘ome DUO’ gul geweest deze maand? Je kunt je ook meteen inschrijven, via https://www.vvbnsymposium.nl/event2024. Het is ook mogelijk om een ticket te kopen voor online deelname.

Met sportieve groet,
Dominique Vrouwenvelder

Secretaris VvBN