Wings for Life World Run bijna van start

Aanstaande zondag (7 mei) is het weer tijd voor het wereldwijde loopevenement Wings for Life World Run met als doel geld ophalen voor dwarslaesie onderzoek. Een unieke hardloopwedstrijd: iedereen kan meedoen, iedereen start op hetzelfde moment en er is geen eindstreep.

Wat is Wings for Life?

Wings for Life is een non-profit stichting die zich inzet voor dwarslaesie onderzoek. Ze steunen wereldwijd veelbelovende onderzoek en klinische studies om een remedie te vinden tegen een dwarslaesie. Op verschillende manieren haalt de stichting geld op dat voor 100% naar onderzoek gaat. Een van die manieren om geld op te halen is de jaarlijkse Wings for Life World Run dat op zondag 7 mei voor de 10e keer zal plaatsvinden.

Meer informatie over de stichting Wings for Life vindt u via de knop hiernaast

Een race tegen de Catcher Car

De Wings for Life World Run is een wedstrijd tegen een virtuele auto. Alle deelnemers krijgen om 13.00u (Nederlandse tijd) het startsignaal en leggen zoveel mogelijk kilometers af totdat ze worden ingehaald door de ‘catcher car’ – de virtuele auto. Deze catcher car zet 30 minuten na het startsignaal de achtervolging in. U finisht zodra u bent ingehaald.

Ren mee over de routes uitgezet door de organisatie door bijvoorbeeld het groen rondom de Sint Maartenskliniek in Nijmegen, hartje Utrecht of rondom UMCG Beatrixoord in het noordelijke Haren. Wilt u liever alleen rennen op een eigen gemaakte route kan dat ook gewoon.

Meer informatie over de wedstrijd vindt u via de knop hiernaast

Meedoen?

Klik op de knop hiernaast om aan te melden. De inschrijving voor deelname sluit 1u voor het startschot: 12.00u